Sartaj K Sahni: Dobrodošli

Source page: http://www.cise.ufl.edu/~sahni/

                 

Sartaj Sahni je uvaženi profesor računalnih i informacijskih znanosti i inženjerstva na Sveučilištu u Floridi. On je također član Europske akademije znanosti, kolega IEEE, ACM, AAAS i Minnesota Institut superračunala, a ugledni pitomac iz Indian Institute of Technology, Kanpur.

Godine 1997. dobio je nagradu Taylor L. Booth obrazovanje IEEE Computer Society “za doprinos računalnih znanosti i inženjerstva obrazovanja u području strukture podataka, algoritama, i paralelnih algoritama”, a 2003. godine, dobio je nagradu IEEE McDowell nagrada Computer Society W. Wallace “za doprinos teoriji NP-teških i NP-potpunih problema”. Dr Sahni je nagrađen ACM Karl Karlström pedagog nagradu Outstanding 2003 za `izuzetne doprinose računalstvo obrazovanja putem inspiriran nastave, razvoj tečajeva i programa za obrazovanje na daljinu, doprinose stručnih društava i autorske značajne udžbenike u nekoliko područja, uključujući diskretne matematike, strukture podataka, algoritama, i paralelno i distribuirano računalstvo.” u 2016, dr Sahni je nagrađen Tehnički odbor IEEE na nagradu Scalabale računarstva (TCSC) za izvrsnost u Scalable računarstva za `fundamentalnih doprinosa skalabilan računalstva i vodstvo u službi skalabilan računalna zajednica.”

Dr Sahni je objavio više od tristo i osamdeset znanstvenih radova i pismeni 15 tekstova. On ima 14 patenata u SAD. Njegov znanstveni radovi i patenti su u dizajnu i analizi učinkovitih algoritama, paralelno računanje, međusobnog povezivanja mreža, automatizacija projektiranja i medicinskih algoritama. On je danas urednik u glavni ACM Computing istraživanjima i na uredništvo od 17 drugih časopisa. On je također član Upravnog odbora nekoliko međunarodnih konferencija.

Studenti traže informacije u vezi klase zadataka, ispita datumima i opće podatke o predmetu u vezi COP 3530 i COP 5536 treba kliknuti na tečajevima povezati dobiti tu informaciju.


Copyright 2005, 2014, 2016 Sartaj Sahni